Testimoniale

Parerile dvs. sunt importante pentru mine. Mai jos sunt câteva mesaje lăsate de clienți:

Irinel, ce as mai putea sa iti spun?! ca suntem mai mult decat multumiti de ceea ce ai facut pentru noi? ca mi-au dat lacrimile cand am vazut clipul nostru pentru prima data? ca de fiecare data cand privesc videourile, retraiesc clipele minunate surprinse cu atata atentie de tine? ca a fost minunat sa vad cu cata daruire ai lucrat si ca ai tinut cont de dorintele noastre?... Da, poate nu sunt prea multe cuvinte, insa fericirea ce ai adus-o in sufletele noastre prin materialul atent prelucrat e mai presus de cuvinte... Un sincer multumesc! You are the best! xx
 
Data: 05 Ianuarie 2016
Trimis de : Larisa Popa
Extraordinar, asta e cuvantul care inglobeaza tot ce ai facut pentru noi!!! Marele eveniment si filmuletul de dupa au devenit amintiri frumoase si pretioase ce ne-au intrat la suflet. Se vede ca pui suflet in tot ce faci.....incepand cu filmatul propriu-zis, regizarea videoclipului ( moment atat de special si frumos pentru noi) si montarea nuntii, faci totul cu multa rabdare sigur mult zambet si suflet fapt pt care noi te respectam si te admiram cu sinceritate!!! Aaaa si sa nu uit sa iti multumim ca ai acceptat provocarea sa urci cu noi pe Ceahlau in traseu nu foarte usor.... dar ne-ai urmat in nebunia noastra si a meritat din plin. Cu mare drag recomand sa il alegeti pe Irinel nu numai pentru produsul final (care e de mare exceptie)ci si pentru implicarea, umorul, respectul si pasiunea de care a dat dovada!!! Multumim!!!
 
Data: 13 Iulie 2015
Trimis de : Cernat Diana
Profesionalism, atentie sporita catre detalii, calitate execeptionala! Una din cele mai bune alegeri pe care le-am facut pentru nunta noastra. Reusesti sa surprinzi emotia evenimentului cu o discretie deosebita, iar experienta isi spune cuvantul. Ma bucur ca avem cadre de exceptie, iar sfaturile tale ne-au ajutat sa avem clipuri deosebite. Ai reusit sa transformi evenimentul intr-un film pe care vrei sa-l pui pe repeat...Multumim pentru tot si sper sa lucram la alte evenimente cat mai curand :)
 
Data: 10 Martie 2015
Trimis de : Ema Stan
Buna Irinel, iti multumim ca ai facut parte din visul nostru si ai reusit sa imbini si sa surprinzi momentele ca totul sa iasa perfect. Ai facut posibil ca la vizonarea nuntii noastre sa traim cu aceiasi intensitate fiecare emotie din acea zii speciala.Esti profi si o sa te recomand cu mare incredere! Iti multumim pentru rabdare si profesionalism! Iti dorim tot ce e mai bun, te pupam!
 
Data: 15 Decembrie 2014
Trimis de : Diana Savin
Nu cred ca sunt cuvinte în dicționar care să descrie mulțumirea noastră către filmările realizate de un profesionist tânăr, plin de idei fantastice și pasionat ca tine. Ne uităm neîncetat la clipele care le-ai inmortalizat și le retrăim cu dragoste. Cât de mult ai alergat, pe unde te-ai târâit și câte ai făcut numai pentru a împreuna niște cadre incredibile. Spus de o fire foarte pretențioasă, ești acolo sus, pe treapta cu numarul 1 ! Complimentele mele vin din inimă, felicitări!
 
Data: 10 Decembrie 2014
Trimis de : Gabriela Rotaru
Draga Irinel,
Iti multumim frumos ca ai fost alaturi de noi in cea mai speciala zi din viata noastra ! Cu ajutorul tau vom avea posibitatea sa traim acea zi de fiecare data cand ne vom uita la filmare. Iti multumim pentru munca, efortul si rabdarea ta! Te pupam si iti uram bafta in continuare !!!!
 
Data: 14 Noiembrie 2014
Trimis de : Olesea si Ionut
Buna irinel, am vizionat cu drag filmarea nuntii noastre si am ramas mai mult decat surprinsi placut. Stiam din piata de profesionalismul de care dai dovada de fiecare data si foarte sincer iti spun ca ne-ai depasit asteptarile. Iti multumim inca o data si ne bucuram ca am castigat un prieten ca tine! Cele bune, am sa te recomand cu incredere si altor prieteni pentru diferite evenimente!
 
Data: 29 Septembrie 2014
Trimis de : Roxana Ghiurca
Adaugă Testimonial
* câmpuri obligatorii.
Nume:*
Email:*
Cod de siguranță:
Aici introduci codul:*
Mesaj:*